Elia wacht rustig af: "Ik weet niet wat de club wil"

28 april 2016, 08:45

Met de wetenschap dat Feyenoord de naam van Steven Berghuis op haar verlanglijstje heeft staan, is het de vraag hoe de toekomst van Eljero Elia eruitziet in De Kuip. De 29-jarige vleugelaanvaller tekende vorig jaar zomer voor twee seizoenen in Rotterdam-Zuid, waardoor zijn contract na volgend seizoen afloopt. De flankenflitser weet nog niet wat er gaat gebeuren. 

Elia voelt zich thuis bij Feyenoord, maar kan niet in de toekomst kijken. "Ik weet niet wat de club wil. Dat is nog afwachten, er is nog geen gesprek geweest met de clubleiding", maakt hij duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. In het verleden kwam de vleugelspeler uit voor ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen en Southampton.

De komst van Berghuis hoeft voor Elia geen consequenties te hebben, aangezien de speler van Watford het beste tot zijn recht komt op de rechterflank, terwijl Elia linksvoor is. Andere opties op de vleugels zijn Bilal Basaçikoglu en Dirk Kuyt, die ook in de spits kan spelen.

Elia was afgelopen zondag nog beslissend in de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht, door in het laatste kwartier de cruciale 2-1 aan te tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen