Robben geniet: "Zou betalen om hem te zien spelen"

28 april 2016, 09:41

In Engeland werd Riyad Mahrez deze jaargang uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De Algerijnse smaakmaker van het sensationele Leicester City, dit dit seizoen indruk maakt met onder meer zeventien doelpunten en assists, heeft deze prijs volgens Arjen Robben meer dan verdiend gewonnen. De aanvoerder van het Nederlands elftal zegt dat hij zou betalen om de vleugelaanvaller aan het werk te zien.

"Ik heb gezien en zelfs nog vaker gehoord dat hij zeer goed is. Mahrez is echt een getalenteerde speler. Het ziet er heel goed uit bij hem", zegt Robben in Engelse media. "Dit zijn de spelers waar je voor naar het stadion komt. Ze kunnen een wedstrijd beslissen met één geniaal moment", aldus de speler van Bayern München. "Het wordt voor Leicester lastig om hem te behouden, aangezien er veel clubs op Mahrez zullen jagen."

Robben is überhaupt onder de indruk van Leicester. "Het is prachtig hoe ze als een team spelen. Ze hebben iedereen verrast. Als je voor het seizoen Leicester als titelfavoriet had genoemd, dan was je voor gek verklaard. Ik ben blij voor ze, in het bijzonder voor de manager (Claudio Ranieri, red.). Hij is een geweldig persoon en het klopt dat hij mij gecontracteerd heeft bij Chelsea. Uiteindelijk werkte ik niet met hem samen, maar drie seizoenen met José Mourinho. Maar ik ben zeer gelukkig voor hem, hij verdient de credits", stelt Robben over Ranieri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen