Klopp wil wonder gevolg geven: "Op volle kracht door"

28 april 2016, 13:54

Jürgen Klopp hoopt de miraculeuze ontsnapping van Liverpool tegen Borussia Dortmund (4-3) een mooi gevolg te geven in de halve eindstrijd van de Europa League, waarin Villarreal de tegenstander is van The Reds. Vandaag (donderdag) staat deel één van het tweeluik op het menu in Spanje, volgende week donderdag volgt de return in Liverpool.

De 4-3 van Liverpool tegen Dortmund wordt door velen gezien als de mooiste wedstrijd van het seizoen. "Ik dacht na 77 minuten spelen (toen het nog 1-3 was, red.) dat we niet meer zouden doorgaan. Een wonder kan je niet verwachten. Toen we weer scoorden was het meer een schok dan echte vreugde. Uiteindelijk wist ik dat het een speciale avond was, toen ik alle blije gezichten zag. Daar heb je er geen vijfhonderd van. Misschien tien, als je veel gelukt hebt", aldus Klopp.

Nu stuit Klopp dus op Villarreal. "Een sterk team", vindt de Duitser van de huidige nummer vier van de Primera División. "Ze kennen een prachtig seizoen en zijn een geweldige club uit een kleine stad. Er zitten slimme mensen achter hun succes. We zullen moedig voor de dag moeten komen in deze halve finale. We staan hier omdat we het verdiend hebben, nu moeten we op volle kracht doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen