Villarreal pijnigt Liverpool in blessuretijd met droomaanval

Jw
28 april 2016, 23:12   Bijgewerkt: 29 april 2016, 07:53

Liverpool krijgt er nog een hele zware klus aan om de finale van de Europa League te bereiken. De Engelsen waren donderdagavond lange tijd op weg naar een gelijkspel, maar de Spanjaarden sloegen in blessuretijd toe. Dankzij een succesvolle droomaanval over meerdere schijven won Villarreal met 1-0.

Na de even krankzinnige als amusante kwartfinale op Anfield Road, waarin titelfavoriet Borussia Dortmund werd uitgeschakeld, moest Liverpool het opnemen tegen een verrassende outsider voor de eindzege. Villarreal is het hele seizoen al in vorm en doet het ook in eigen land als beste club achter de drie grootmachten FC Barcelona, Atletico Madrid en Real Madrid uitstekend.

De wedstrijd kwam in de tweede helft pas echt op gang. Cedric Bakambu, de makkelijk scorende spits van Villarreal, kopte al in de eerste minuut op de paal. Roberto Firmino, die ten koste van Christian Beteke mocht beginnen, schoot eveneens tegen de paal.

In de slotfase brak het duel echt los. Bakambo hielp één-op-één een grote kans om zeep, waarna Alberto Moreno bij een scherpe counter de bal had moeten afgeven aan een teamgenoot. De Spanjaard schoot zelf echter wild over.

Een fraaie aanval van Villarreal bracht de wedstrijd alsnog een treffer. 'The Yellow Submarine' tikte zich op vaardige wijze een weg door het hart van de tegenstander, waarna Denis Suarez uitstekend het overzicht behield. Hij speelde Adrian Lopez aan, die voor een open doel niet kon missen (1-0). Volgende week wacht de allesbeslissende return op Anfield Road. Als die wedstrijd net zo spectaculair wordt als de wedstrijd tegen Dortmund, is deze saaie vertoning snel vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen