Zidane verwacht 'BBC' tegen Man City weer compleet

30 april 2016, 20:16

Zinedine Zidane kon zaterdag in de pittige uitwedstrijd tegen Real Sociedad niet beschikken over Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, maar wist met Real Madrid wel een 0-1 overwinning te boeken in San Sebastián. Bij de afwezigheid van twee leden van de befaamde 'BBC'-driehoek stond het andere lid op: Gareth Bale knikte Real Madrid tien minuten voor tijd naar de winst.

Het leidt tot een heerlijk gevoel bij Zidane. "We hebben gevochten, hadden het lastig, maar hebben gewerkt tot het einde en weer drie punten gepakt. Hier ben ik zeer blij mee", sprak de Fransman. "Het resultaat was het belangrijkst. Als we niet hadden gewonnen, dan zou de titelstrijd een stuk lastiger worden. Nu kunnen we mooi herstellen en denken aan de wedstrijd van woensdag."

Zidane doelt op de return tegen Manchester City in de halve finale van de Champions League. Veel mensen zullen zich afvragen of Ronaldo en Benzema er dan weer bij kunnen zijn. "Ik hoop natuurlijk dat ze erbij zullen zijn en ik denk dat ze er klaar voor zullen zijn", aldus Zidane.

Mochten Ronaldo en Benzema niet kunnen spelen, dan is er hoop dat Bale het verschil maakt namens Real Madrid. Dat deed de Welshman dus ook tegen Sociedad. "Ik ben erg blij voor hem, aangezien hij dit jaar veel blessures heeft gehad. Hij heeft een paar problemen gehad, maar doet het nu heel goed. Het is mooi dat hij gescoord heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen