Leicester nog geen kampioen na remise op Old Trafford

Ger
1 mei 2016, 16:59

Leicester City heeft zich nog niet weten te verzekeren van de titel in de Premier League. De stuntploeg van manager Claudio Ranieri had een overwinning nodig om een historisch kampioenschap te grijpen, maar het duel bij Manchester United eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Door het resultaat heeft Leicester nu acht punten voorsprong op Tottenham Hotspur. De nummer twee van de ranglijst komt deze speelronde nog in actie, maandag bij Chelsea. Tottenham moet dat duel, evenals de laatste twee competitiewedstrijden, winnen om kans te blijven houden op de titel. Als de Londenaren niet in de fout gaan bij de stadgenoot op Stamford Bridge, kan Leicester zaterdag voor eigen publiek tegen Everton alsnog op eigen kracht kampioen worden.

De koploper kwam bij Manchester United vroeg op achterstand. Anthony Martial opende de score in de achtste minuut. Wes Morgan maakte echter al snel gelijk. Leicester, dat opnieuw zonder de geschorste topschutter Jamie Vardy aantrad, sloot de wedstrijd op Old Trafford af met een man minder. Daniel Drinkwater kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart van de middag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen