Vreman: "Je mag me feliciteren met play-offs"

1 mei 2016, 18:23

De Graafschap ging zondag in de voorlaatste speelronde van de Eredivisie met 4-1 onderuit in de uitwedstrijd tegen AZ, maar kon na afloop toch juichen. SC Cambuur verloor namelijk met 6-2 bij PSV en is daardoor rechtstreeks gedegradeerd, terwijl De Graafschap de nacompetitie ingaat.

Mark Diemers zette De Graafschap nog wel vroeg op voorsprong in Alkmaar, maar daarna ging het mis. Coach Jan Vreman is niet tevreden over het spel van zijn team. "Het zag er goed uit, alleen heb je nog een heel lange wedstrijd te gaan. Uiteindelijk blijkt dat ook. Ik denk dat we heel veel moeite hadden met AZ. Een stukje agressiviteit en snelheid van hen, middenvelders die diep gingen. Uiteindelijk hebben we zelf ook te veel fouten gemaakt", aldus Vreman op de clubwebsite.

"Ik denk dat we te weinig in de duels zijn gekomen. De linies stonden misschien iets te ver uit elkaar. Dan zie je zo'n wedstrijd zoals vandaag. We kunnen absoluut niet tevreden zijn over wat we hebben gezien. Wat wel heel belangrijk is: we spelen die nacompetitie. Dat hebben we van tevoren aangegeven; dat moeten we halen. Je mag mij feliciteren met het behalen van de nacompetitie", glimlacht Vreman tot slot

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen