FC Den Bosch vervangt technisch manager door commissie

Ger
2 mei 2016, 10:28

FC Den Bosch voert een tweede ingrijpende wijziging door in het technisch beleid. De eerstedivisionist vervangt de positie van technisch manager, die nu door Fred van der Hoorn wordt ingevuld, door een nieuw te vormen technische commissie.

In de technische commissie nemen naast de algemeen directeur, de hoofdtrainer, de hoofd jeugdopleiding, de hoofd scouting en een onafhankelijke technisch adviseur plaats. "Wij willen een attractief en strijdbaar FC Den Bosch zien, met een herkenbare speelstijl, gedragen door talent en met een structureel kwalitatief goede selectie. Dat moet gefaciliteerd worden door een goed gestructureerde jeugdopleiding en een resultaatgericht selectiebeleid. Regionale samenwerking is wat mij betreft daarbij ook een speerpunt", aldus algemeen directeur Edward van Wonderen.

Door het wegvallen van de functie technisch manager, zullen diverse taken die bij Van der Hoorn lagen, worden verdeeld tussen de nieuwe hoofdtrainer Wiljan Vloet en Van Wonderen. De club heeft Van der Hoorn gevraagd om in de rol van hoofd scouting beschikbaar te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen