Hiddink wil Tottenham laatste strohalm ontnemen

Ger
2 mei 2016, 12:24

Manager Guus Hiddink kan vanavond (maandag) met Chelsea een beslissende rol spelen in de Premier League-titelstrijd. Als The Blues op het eigen Stamford Bridge minimaal een punt pakken tegen Tottenham Hotspur, is stuntploeg Leicester City kampioen.

Hiddink ziet het Londense onderonsje vooral als een kans voor zijn spelers om het teleurstellende seizoen nog enigszins positief af te sluiten. "Chelsea kan het zich niet veroorloven om twee of drie van dit soort seizoenen te hebben, maar ik denk dat spelers nu nog steeds graag naar deze club komen. Chelsea zal zich volgend jaar weer oprichten en met clubs als Tottenham om de titel strijden. Dat is een mooie uitdaging voor spelers die hier naartoe komen."

De ex-keuzeheer van Oranje denkt dat Chelsea een goede kans maakt tegen de nummer twee van de ranglijst. "Tottenham zit nu voor het eerst in een positie waarin ze strijden om de titel in de Premier League. Dat kan sommige spelers wat nerveus maken, waardoor ze slechter presteren."

Hiddink volgde in december bij Chelsea de ontslagen José Mourinho op. Na dit seizoen maakt de Achterhoeker plaats voor Antonio Conte. De voormalig bondscoach van Italië tekende begin april een driejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen