Simeone hoopt opnieuw op messcherp Atlético

Jw
2 mei 2016, 20:41

Atlético Madrid staat er na de eerste halve finale het beste voor om de eindstrijd van de Champions League te halen. Trainer Diego Simeone hoopt dat zijn ploeg tegen Bayern München net zo scherp voor de dag komt als in het heenduel.

"Voetbal is een fantastische sport en er zijn meerdere manieren om het spel te spelen, afhankelijk van de spelers die je tot je beschikking hebt. Onze werk over de afgelopen jaren betaalt zich nu uit. We hebben een goede mix tussen ervaren spelers en aanstormend talent. Ze zijn geweldig om mee te werken. Dat is ook wel te zien aan onze resultaten", legde Simeone uit op de persconferentie.

In de eerste wedstrijd wonnen de Spanjaarden met 1-0, waardoor Simeone en zijn mannen een goede uitgangspositie hebben voor de uitwedstrijd in München. "We waren bijzonder scherp in de eerste wedstrijd, we moeten zien hoe dat morgen zal zijn. Het hangt natuurlijk ook af van Bayern. Elke wedstrijd is namelijk anders. Wij willen winnen, dat is ons plan. Maar bovenal willen we de finale halen, daar gaat het uiteindelijk om."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen