Andy King zorgt voor mijlpaal met drievoudige titel

3 mei 2016, 09:19

Spelers als Jamie Vardy, Riyad Mahrez en N'Golo Kanté zijn dit seizoen de grote blikvangers bij Leicester City, maar voor één speler is de landstitel misschien wel het meest speciaal: Andy King. Hij speelt al twaalf seizoenen voor de Leicester en het kampioenschap van maandagavond bezorgde hem een primeur.

King is de eerste speler in de geschiedenis die met dezelfde club de League One, het Championship én de Premier League op zijn naam heeft geschreven. "Ik dacht dat ik alles al had meegemaakt met deze club, dit had ik echt nooit verwacht", aldus de Welshman tegenover Leicester Mercury. "Het is moeilijk om in woorden uit te drukken wat ik voel. Het is zo'n ongelofelijk seizoen geweest."

King startte dit seizoen zeven keer in de basis en viel zestien keer in. "Het verhaal van waar dit team vandaan komt en waar we nu staan gaat de hele wereld over. Iedereen verdient ontzettend veel respect voor de manier waarop we gefocust zijn gebleven terwijl een geweldig team als Tottenham Hotspur ons zo op de hielen zat. We zijn heel consistent geweest en daarom verdienen we dit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen