Leicester City-eigenaren: "Houden het team bij elkaar"

3 mei 2016, 15:36

De Thaise eigenaren van Leicester City gaan hun best doen om het succesvolle team bijeen te houden, ondanks de verwachting dat veel rijkere clubs spelers willen wegkapen bij de kersverse kampioen. De vice-voorzitter van Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, zei op de Thaise televisie dat de club niemand zal verkopen.

"Wij zijn geen team dat spelers voortbrengt om ze te laten doorontwikkelen bij andere teams. Alle spelers willen bij Leicester blijven en doorgaan met vechten, om te zien hoe ver we ook volgend seizoen weer kunnen komen. Dus het verkopen van spelers staat niet op onze agenda." Van spelers als Kasper Schmeichel, N'Golo Kanté, Riyad Mahrez en Jaimy Vardy wordt verwacht dat er clubs met veel geld in de rij zullen staan om ze over te nemen. Leicester wil ze met de Champions League-inkomsten van volgend seizoen verleiden om de club trouw te blijven.

Maandagavond werd Leicester kampioen van Engeland toen Tottenham Hotspur niet verderkwam dan een gelijkspel op bezoek bij Chelsea. Het maakte Vichai Srivaddhanaprabha, clubeigenaar en vader van vice-eigenaar Aiyawatt, dronken van geluk. "Mijn vader was al trots dat hij de eigenaar was van een Premier League-club. Nu is hij de eigenaar van een Premier League-winnaar. Hij kan niet trotser zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen