Zidane beschikt over Ronaldo: "Uitschakeling is een ramp"

3 mei 2016, 15:56

Woensdagavond strijdt Real Madrid in eigen huis tegen Manchester City voor een plek in de finale van de Champions League. Real-trainer Zinedine Zidane blikte op de persconferentie vooruit op dat duel. "Als we niet doorgaan, is dat een ramp."

"Dit wordt een lastigere wedstrijd dan het heenduel, omdat we weten dat het morgenavond beslist zal worden. Zij hebben goede spelers, vooral voorin, maar we zullen spelen zoals altijd. Het zal niet zo'n wedstrijd worden als thuis tegen VfL Wolfsburg", refereerde Zidane aan het duel waarin Real met 3-0 won. "We hoeven nu niet te denken dat we twee of drie keer scoren in vijftien minuten."

Real kan tegen Manchester City beschikken over Cristiano Ronaldo, die tegen Wolfsburg verantwoordelijk was voor de gehele productie van de Madrilenen. De Portugees was de vorige drie duels van Real Madrid afwezig. "Ronaldo is 100 procent fit en er is geen risico dat hij niet kan starten. Dat geldt niet voor Karim Benzema. Hij is nog niet fit en we zullen geen risico met hem nemen", aldus Zidane. Ook Casemiro start niet in de basis. "We zullen een andere speler op zijn plek moeten opstellen. Gelukkig hebben we een brede selectie en kunnen we dat opvangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen