Verhaar denkt op Kasteel te blijven: "Er speelt niets"

4 mei 2016, 12:00

Thomas Verhaar was dit seizoen niet alleen de grote man van Sparta Rotterdam, maar ook van de hele Jupiler League. Dat werd dinsdagmiddag onderstreept, toen de 28-jarige laatbloeier de Gouden Stier voor de beste speler in ontvangst mocht nemen. De aanvaller wordt bedolven onder een lawine van complimenten en prijzen, maar hoeft naar eigen zeggen nog niet echt rond te kijken naar andere clubs.

Verhaar staat nog tot medio 2019 bij Sparta, waardoor hij nog lang op Het Kasteel lijkt te spelen. "Dat denk ik wel", zegt hij in gesprek met FCUpdate.nl. "Ik heb dat contract bewust getekend, dus het zou raar zijn als ik zou roepen dat ik ergens anders heen wil. Maar je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt. Als er zich clubs melden, ontstaat er een nieuwe situatie", zet hij de deur toch op een klein kiertje. "Maar op dit moment speelt er niets. Met Sparta de Eredivisie in is een geweldige uitdaging."

Het was een prachtig seizoen voor Sparta en Verhaar pikt er twee momenten uit waar hij het meest van kon genieten bij de kampioen. "Het moment dat Michel Breuer de 2-1 maakte tegen Jong Ajax en de wedstrijd die we vlak voor de winterstop tegen Volendam (3-1 winst) speelden. Dat was een moment waarop we allemaal beseften dat we het konden gaan redden", besluit Verhaar.

FCUpdate.nl sprak ook lang met Verhaar over het feit dat hij pas laat in zijn carrière tot bloei gekomen is. Lees hier het interview.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen