Kalezic: "Nu moeten Roda én ik volgende stap zetten"

Ger
4 mei 2016, 15:31

Darije Kalezic is met Roda JC na de overwinning op NEC zeker van handhaving in de Eredivisie. De trainer, die over een contract tot medio 2017 beschikt, wil dat de Limburgse club na een roerige voetbaljaargang een volgende stap gaat zetten.

"Iedereen weet dat we een moeilijk seizoen achter de rug hebben, onder meer door de komst van een groot aantal nieuwe spelers in de winter. Als selectie en stafleden zijn we hartstikke trots dat we ons doel toch hebben bereikt", zegt Kalezic tegen Voetbal International. De oefenmeester denkt alvast na over de toekomst. Hij ziet geen heil in een langer verblijf bij Roda als de financiële en organisatorische onrust blijft aanhouden. "Ik begon bij Roda in de wetenschap dat er het eerste jaar geen middelen waren, in eerste instantie zelfs geen technische afdeling om mij te ondersteunen. Als trainer heb ik heel veel geïnvesteerd om de club uit de put te trekken, Roda stabiel te maken en te voorkomen dat medewerkers hun baan zouden verliezen."

"Nu moeten de club én ik een volgende stap zetten. Of dat kan, gaan we volgende week bespreken. Deze week richten we ons nog volledig op het thuisduel met Willem II, want we willen de competitie zondag positief afsluiten. Daarna gaan we evalueren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen