Pellegrini: "Heb altijd al in Serie A willen werken"

4 mei 2016, 18:43

De toekomst van Manuel Pellegrini ligt mogelijk in de Serie A. De Chileense oefenmeester, die komende zomer bij Manchester City plaats moet maken voor Pep Guardiola, heeft naar eigen zeggen altijd al eens in de Italiaanse competitie willen werken.

"Ik kan zeggen dat ik er altijd aan heb gedacht om eens als coach in de Serie A te werken", zegt Pellegrini tegen het Italiaanse Mediaset Premium. "Maar op dit moment ben ik met een ander project bezig, met als doel Milaan te bereiken en de Champions League te winnen."

Manchester City speelt vanavond (woensdag) de return tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League. De eerste ontmoeting in Engeland eindigde vorige week in 0-0. De eindstrijd van het miljoenenbal is op zaterdag 28 mei in San Siro in Milaan.

In het geruchtencircuit wordt Pellegrini gelinkt aan AC Milan. De gevallen topclub nam eerder dit voorjaar afscheid van Sinisa Mihajlovic, maar onder diens opvolger Cristian Brocchi gaat het vooralsnog niet beter. Het contract van Brocchi loopt aan het einde van dit seizoen af.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen