Ronaldo: "Blijkbaar hadden mensen twijfels over mij"

4 mei 2016, 23:55   Bijgewerkt: 5 mei 2016, 11:23

Cristiano Ronaldo is de return tegen Manchester City in de halve finale van de Champions League goed doorgekomen. De Portugese aanvaller miste de laatste drie duels van zijn club Real Madrid vanwege een spierblessure, maar speelde vanavond de volle negentig minuten.

"Het ging goed", reageerde Ronaldo na afloop voor de camera van het Britse BT Sport. "Ik heb de afgelopen dagen niet veel gedaan. Mensen hadden twijfels over mij. Waarom weet ik eigenlijk niet, kennelijk weten ze niet dat ik snel herstel. Maar ik ben wel moe, want ik heb vijftien dagen geen wedstrijden gespeeld. Volgens mij heb ik het niet slecht gedaan en het team geholpen."

Real Madrid won de return op eigen veld met 1-0 en bereikte daarmee de finale van het miljoenenbal, aangezien de eerste ontmoeting in Manchester vorige week in 0-0 was geëindigd. "De return was een moeilijke wedstrijd, maar volgens mij waren we wel beter dan Manchester City", vervolgde Ronaldo. "Na de goal wisten we dat ze hoog druk zouden zetten, maar volgens mij hadden we de controle. Met 1-0 was het krap, maar we staan in de finale en daar zijn we heel blij mee."

In de finale op 28 mei in San Siro is stadgenoot Atlético de tegenstander van Real. "Het wordt zwaar, de kansen zijn fifty-fifty", stelde Ronaldo. "Het is speciaal om in de eindstrijd te staan en daar zijn we dus heel blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen