Boymans vindt Verbeek 'schandalig': "Een zuurpruim"

7 mei 2016, 11:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De kritiek die Gertjan Verbeek heeft geuit op Ruud Boymans is in het verkeerde keelgat geschoten bij de spits van FC Utrecht. De aanvaller was boos na zijn reserverol tegen Vitesse en vroeg zich na afloop van die wedstrijd af wat hij nog meer moest doen om een basisplaats te krijgen bij Utrecht. Verbeek vindt dat Boymans niet moet zeuren, omdat hij niet fit zou zijn.

Boymans kan zich totaal niet vinden in de mening van Verbeek. "Meneer Verbeek is een zuurpruim. Hij moet zich vooral bezig houden met zijn eigen club, Bochum is dat geloof ik, in plaats van meningen te verkondigen over andere spelers en trainers. Dat doet hij vaker, ik vind dat schandalig", zegt Boymans onomwonden in het AD. "Hij oordeelt op afstand, heeft geen recht van spreken. Mijn situatie nu bij Utrecht is totaal anders dan bij AZ, ik ben fit. Hij roept maar wat zonder enige kennis van zaken. Bizar gewoon. Het zegt vooral iets over meneer Verbeek die kennelijk aandacht wil."

Boymans heeft wel spijt van zijn opmerkingen aan het adres van Erik ten Hag na het duel met Vitesse. "Ik heb hem voor het blok gezet en daar heb ik spijt van", zegt de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen