Inter verslaat Empoli en stelt vierde plaats veilig

7 mei 2016, 23:33

Internazionale heeft zich verzekerd van de vierde plaats in de Serie A en is daardoor volgend seizoen rechtstreeks toegelaten tot de groepsfase van de Europa League. De ploeg van coach Roberto Mancini zegevierde zaterdag, in de voorlaatste speelronde, in het eigen Stadio Giuseppe Meazza met 2-1 over Empoli. De eindstand was al bij rust bereikt.

Op aangeven van Ivan Perisic opende Mauro Icardi, met zijn zestiende goal van het seizoen, in de twaalfde minuut de score. Met een schot met links in de verre hoek herstelde Manuel Pucciarelli in de 37ste minuut het evenwicht namens Empoli, maar dankzij Perisic bleven de punten in Milaan. De assistgever bij de 1-0 legde drie minuten na de gelijkmaker de eindscore vast op 2-1. Dat deed de Kroaat van dichtbij in de rebound, nadat Empoli-keeper Alberto Pelagotti een eerder Inter-schot niet afdoende wist weg te werken.

Inter maakt geen kans meer op de derde plaats en het ticket voor de voorronde van de Champions League, maar is wel zeker van plek vier. Het heeft zeven punten meer dan nummer vijf Fiorentina, dat dit seizoen nog twee keer in actie komt in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen