Terry heeft laatste duel voor Chelsea wellicht al gespeeld

7 mei 2016, 22:37

John Terry heeft zijn laatste wedstrijd voor Chelsea mogelijk al gespeeld. De 35-jarige verdediger kreeg zaterdag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen Sunderland (3-2 verlies) een rode kaart en kan daardoor dit seizoen niet meer in actie komen.

Terry werd met twee gele kaarten van het veld gestuurd. Normaal gesproken staat daar een schorsing van één duel op. De mandekker moet echter twee wedstrijden brommen, omdat hij eerder in het seizoen al een rode kaart had gekregen. Het betekent dat hij de resterende Premier League-duels van Chelsea, tegen Liverpool en kampioen Leicester City, mist. Terry heeft een aflopend contract op Stamford Bridge en de club heeft hem nog geen nieuwe aanbieding gedaan.

"Dit is jammer, het was mooi geweest om hem er in de laatste thuiswedstrijd bij te hebben", aldus Chelsea-manager Guus Hiddink tegenover de BBC. "Volgens mij was het een impulsieve reactie van de scheidsrechter om een tweede gele kaart te trekken. Ik vind de straf te zwaar."

Terry kwam op zijn veertiende bij Chelsea en speelde 483 duels voor de club in de Premier League. Samen met Chelsea won hij vier keer de landstitel, vijf keer de FA Cup en één keer de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen