Pak slaag aan concurrent goud waard voor Lyon

7 mei 2016, 23:30

Olympique Lyon heeft een belangrijke slag geslagen in de strijd om de tweede plaats in de Ligue 1. De zevenvoudig kampioen van Frankrijk won zaterdag, in de voorlaatste speelronde, de thuiswedstrijd tegen directe concurrent AS Monaco met 6-1. Alexandre Lacazette was goed voor een hattrick, Mapou Yanga-Mbiwa scoorde twee keer voor Lyon. Monaco was in de 23ste minuut, bij een 2-0 stand, met tien man komen te staan nadat Lacina Traoré zijn tweede gele kaart had gekregen.

De nummer twee van de Ligue 1 plaatst zich, net als kampioen Paris Saint-Germain, rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. De nummer drie moet de voorronde van het miljoenenbal in. Lyon begint als nummer twee met een voorsprong van drie punten op nummer drie Monaco aan de laatste speelronde. l'OL heeft bovendien een beduidend beter doelsaldo dan de concurrent uit het prinsdom: +27 tegenover +5.

Kampioen Paris SG won met 0-4 bij Gazélec FCO Ajaccio. Edinson Cavani maakte een hattrick, Zlatan Ibrahimovic legde in de extra tijd de eindscore vast. Gregory van der Wiel ontbrak bij PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen