Eindhoven blij met 'uitgesproken' trainer Moniz

Jw
8 mei 2016, 11:36

Vrijdag werd bekend dat Ricardo Moniz vanaf komend seizoen de nieuwe trainer is van FC Eindhoven. De club uit de Jupiler League is uiterst tevreden met de 51-jarige trainer, die eind december van het vorige jaar werd ontslagen bij Notts County.

"Ik had Moniz al een aantal keer gesproken. Daar heb ik een goed gevoel bij gekregen. Hij heeft een uitgesproken, interessante voetbalvisie die past bij Eindhoven. Wij zijn ambitieus, net als hij", stelt technisch directeur Harm van Veldhoven tegenover Voetbal International.

Moniz volgt Mitchell van der Gaag op, die besloot te vertrekken. "We waren al wel een beetje voorbereid, we kenden de twijfels van Mitchell. Maar het is allemaal in een stroomversnelling geraakt", vervolgt Van Veldhoven, die de timing van de aankondiging van de trainerswissel niet optimaal vindt. "In topvoetbal gebeurt er veel en je kunt niet alles in de hand houden. Wij wilden het trainersnieuws graag over de play-offs heen tillen, maar dat lukte niet. De feiten liggen er, dan moet je er mee dealen. Het is nooit een goed moment eigenlijk, maar op zich was het nu misschien nog wel goed zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen