Bruma: "Onwerkelijk, het is bijna niet te beseffen"

8 mei 2016, 17:49

Terwijl er een groot feest losbarstte in en rondom de kleedkamer van PSV, liep Jeffrey Bruma rustig met zijn mobiele telefoon in de hand richting de aanwezige pers in de mixed zonde van het IJsseldeltastadion. "Ik heb al wel vijftig berichtjes gekregen", sprak de dolblije verdediger van PSV, die zondag door een 1-3 overwinning bij PEC Zwolle en het gelijkspel van Ajax bij De Graafschap kampioen werd.

"Dit is iets onwerkelijks. Het is bijna niet te beseffen. Dit moet echt even bezinken", zuchtte Bruma tegenover de verzamelde media. "Ik ben echt ontzettend blij en trots", stelde de verdediger, die kan terugkijken op een uitstekend seizoen. Hij behaalde niet alleen het kampioenschap en de knock-outfase van de Champions League met PSV, maar maakte individueel gezien ook een mooie groei door.

De wedstrijd tegen PEC Zwolle kende een beetje een apart sfeertje, omdat het resultaat van het duel tussen De Graafschap en Ajax op een gegeven moment verreweg het belangrijkst was. "In de tweede helft hoorden we iedereen opeens juichen. Toen was er nog een half uur te gaan. Het was zaak om rustig te blijven", aldus Bruma.

Gedurende zijn vraaggesprek met de pers bleef het ongeloof aanwezig bij Bruma. "Dit was bijna onmogelijk. Het is echt heel speciaal als je zoiets flikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen