Allach staat achter vertrek Maas: "Geen makkelijke club"

8 mei 2016, 18:29

Na overleg met hoofdtrainer Rob Maas hebben technisch directeur Mo Allach en Vitesse besloten niet verder te gaan met de oefenmeester. Door het mislopen van de play-offs voor Europees voetbal heeft Maas namelijk de doelstelling van Vitesse niet gehaald.

Maas was in de winter de opvolger van de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Peter Bosz. "In de winterstop hebben we tegen elkaar gezegd: 'We gaan het doen met elkaar. We willen wel aan het einde van het seizoen de play-offs halen'. De afgelopen maanden blijf je doorlopend met elkaar in gesprek. Je weet dat we een moeilijk seizoen hebben gehad", vertelt Allach aan Voetbal International.

"Als je bij Twente niet wint, dan is de conclusie dat het niet gelukt is." Naar verluidt hadden Maas en Vitesse voor de play-offs al besloten niet verder te gaan bij mindere resultaten. De keuzeheer zal de komende weken nog wel de trainingen leiden. Bovendien gaat er gekeken worden of er een andere functie beschikbaar is voor Maas.

"Rob loopt uit zijn contract. We gaan met elkaar in gesprek om te kijken hoe het nu verder kan. Of hij assistent kan blijven? Dat weet ik niet, dat zullen we eerst met elkaar moeten bespreken. We zijn zeer tevreden over Rob. Hij heeft een moedig besluit genomen, hij durfde ervoor te gaan staan. Vitesse is geen makkelijke club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen