Fraser baalt van vertrek drietal: "Heel bepalend geweest"

9 mei 2016, 17:34

Henk Fraser is absoluut niet blij met het feit dat een drietal stafleden deze zomer mogelijk vertrekt bij ADO Den Haag. De contracten van John Metgod (technische zaken), Arno van Zwam (assistent-trainer) en Marvin van der Valk (videoanalist) lopen af en worden waarschijnlijk niet verlengd. Volgens Fraser zou dat een drama zijn voor de eredivisionist.

De oefenmeester stelt dat het trio heel belangrijk is voor de club. "Intern weet men hoe ik daar over denk en dat is best wel extreem. Deze mensen zijn heel bepalend geweest", zegt Fraser tegen Omroep West. "Zij zijn misschien wel het verschil tussen het seizoen hiervoor, toen we relatief laat veilig waren, en dit seizoen, waarin we redelijk op tijd veilig zijn."

"Metgod haalt heel veel werk bij mij weg en datzelfde geldt voor de videoanalist. Van Zwam zit niet voor niets bij het Nederlands elftal. Al die heren zijn kwaliteit. Wij Nederlanders willen goed beslagen ten ijs komen, dat geldt voor mij ook richting het volgende seizoen. Het verlies van deze mannen is niet alleen voor mij een gemis, maar dat zal voor ADO ook een gemis zijn. Het gaat om pure kwaliteit", baalt Fraser.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen