'Feyenoord wil zich versterken met spits en buitenspeler'

10 mei 2016, 09:14

Voor Feyenoord was het seizoen 2015/2016 vooral wisselvallig. Enerzijds was er de bekerwinst, na zeges op maar liefst zes Eredivisie-clubs, aan de andere kant ook die inktzwarte serie in de competitie, met zeven nederlagen op rij. Nu het seizoen is afgelopen, is Feyenoord volop bezig de selectie voor volgend seizoen te versterken.

"We kijken om ons heen. We hebben wel in ons hoofd wat we willen", aldus Giovanni van Bronckhorst tegenover Voetbal International, dat schrijft dat de Feyenoord-trainer daarmee doelt op een spits en een buitenspeler. Afhankelijk van mutaties in de selectie zal er ook worden gezocht naar een verdediger.

Wie de selectie precies gaat samenstellen, is nog onbekend. Normaal gesproken gaat technisch directeur Martin van Geel daarover, maar hij ligt onder vuur. Twee van de vijf leden van de Raad van Commissarissen zijn sowieso tegen het aanblijven van Van Geel, van de rest is dat nog onduidelijk. Een aanzienlijk deel van de aandeelhouders Vrienden van Feyenoord zijn ook zeer kritisch op Van Geel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen