Bus Manchester United bestookt, aftrap uitgesteld

10 mei 2016, 20:36   Bijgewerkt: 11 mei 2016, 09:08

De aftrap van West Ham United - Manchester United is met drie kwartier uitgesteld, tot 21.30 uur Nederlandse tijd. De spelersbus van Manchester United werd onderweg naar het stadion bestookt door supporters van West Ham United. Zij mikten onder meer met vuurpijlen op het voertuig, waarbij een ruit sneuvelde.

De bus arriveerde een uur later dan gepland bij Upton Park. Om Manchester United voldoende voorbereidingstijd te geven, heeft de arbitrage besloten de aftrap met 45 minuten uit te stellen. "Het was geen pretje, maar we zijn er", aldus Wayne Rooney bij Sky Sports. Hij wilde er verder niet veel over kwijt. "Ik ben er zeker van dat jullie de foto's wel zullen zien."

"Het is niet aan mij om er iets over te zeggen, al is het natuurlijk wel jammer. Dit wordt een speciale avond voor West Ham, maar ik ben er zeker van dat de club teleurgesteld zal zijn over wat de fans gedaan hebben", besloot Rooney. West Ham United neemt vanavond, na 112 jaar, afscheid van Upton Park. De Londense club verhuist in de zomer naar het Olympisch Stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen