Janssen: "Het is duidelijk dat er iets gaat gebeuren"

11 mei 2016, 08:38   Bijgewerkt: 11 mei 2016, 13:50

Het reguliere eredivisieseizoen is nog maar net afgelopen, maar er wordt al veelvuldig gesproken over een transfer voor Vincent Janssen. De 21-jarige spits maakte vorig jaar de overstap van Almere City FC naar AZ en maakte ontzettend veel indruk in Alkmaar, waar hij zijn met 27 goals zelfs tot topscorer van de Eredivisie kroonde. Er lijkt dan ook een hete zomer te wachten op de goaltjesdief.

"Het is een beetje uit de hand gelopen allemaal", zegt Janssen in het Algemeen Dagblad over alle uitingen van lof en de transfergeruchten. De spits vindt zijn prestaties nog steeds onwerkelijk. "Ik weet niet of ik het allemaal ga beseffen, wat er is gebeurd. Misschien komen er momenten van bezinning als ik straks op vakantie ga met vrienden. Maar zeker weten doe ik het niet", aldus de tweevoudig international van Oranje.

De topschutter weet dat er de afgelopen tijd veel scouts voor hem op de tribunes van het AFAS Stadion zaten en zal er niet raar van opkijken als zijn telefoon deze zomer roodgloeiend staat. "Het is duidelijk dat er iets gaat gebeuren. Het zou gek zijn als geen enkele club zich zou melden na zo'n seizoen. Ik zit in een mooie positie, dat is duidelijk. Maar voor ik mijn telefoon opneem voor een club moet het plaatje wel kloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen