Emotionele Bilic ziet perfect afscheid van Upton Park

11 mei 2016, 08:23

De emoties liepen dinsdagavond hoog op bij Slaven Bilic. De Kroatische manager speelde met West Ham United de laatste thuiswedstrijd op Upton Park, dat maar liefst 112 jaar de thuisbasis was van de club uit Oost-Londen. The Hammers namen in stijl afscheid: er werd met 3-2 gewonnen van Manchester United.

Bilic had de tranen in zijn ogen staan na de knappe overwinning van West Ham, dat eerst nog met 1-2 achter stond tegen Man United. "Het was een geweldige avond. Dit is historie. Dit was niet zomaar een wedstrijd. Het was een duel met alles erop en eraan. We speelden bovendien tegen Man United, dat vecht voor Champions League-voetbal. Het was ook nog eens een avondwedstrijd. Het kon niet beter", jubelt de oud-coach van onder meer Kroatië en Besiktas.

"Alle ingrediënten voor een speciale wedstrijd waren aanwezig. Wat hadden we ons nog meer kunnen wensen? Man United? Dat is een mooie tegenstander. Een avondwedstrijd? Zeker mooi. Een thriller? Absoluut. Hoeveel doelpunten wil je hebben, vijf stuks? Zeker, het was briljant", aldus Bilic. "We wilden onze laatste wedstrijd in dit fantastische stadion niet verliezen. Dit is een overwinning op basis van karakter. We bleven erin geloven", besluit Bilic.

Dankzij de winst is West Ham de nummer zes van de Premier League, met 62 punten uit 37 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen