Ranieri en Agüero in de prijzen in Premier League

11 mei 2016, 10:37

Dat de maand april uitstekend was voor Claudio Ranieri en Sergio Agüero, is onderstreept door het feit dat de manager van Leicester City en de aanvaller van Manchester City de maandelijkse prijzen in de Premier League in de wacht hebben gesleept. Ranieri is de Manager van de Maand, Agüero kroont zich tot Speler van de Maand.

Ranieri wist Manuel Pellegrini (Manchester City), Sam Allardyce (Sunderland) en Jürgen Klopp (Liverpool) af te troeven in de maandelijkse verkiezing. De manager van Leicester City bleef niet alleen ongeslagen tegen Southampton (1-0 winst), Sunderland (0-2 winst), West Ham United (2-2) en Swansea City (4-0), maar kroonde zich met Leicester ook tot kampioen in de Premier League.

Andy Carroll (West Ham United), James Milner (Liverpool), Alexis Sánchez (Arsenal), Andros Townsend (Newcastle United) en Lamine Kone (Sunderland) waren ook genomineerd voor de prijs van Speler van de Maand, maar Agüero is met deze onderscheiding aan de haal gegaan. De Argentijnse aanvaller van Man City wist in 405 minuten zeven keer tot scoren te komen in de maand april.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen