Onzekerheid over toekomst Groenendijk bij Excelsior

11 mei 2016, 10:57

Het is nog maar de vraag of Alfons Groenendijk volgend seizoen nog voor de groep zal staan bij Excelsior. De oefenmeester leidde de Kralingers dit seizoen knap naar direct lijfsbehoud in de Eredivisie, maar weet nog niet of hij tijdens de volgende jaargang nog aan het roer zal staan op Woudestein.

Groenendijk stak niet onder stoelen of banken dat hij de ietwat hoge verwachtingen niet altijd vindt corresponderen met de bescheiden middelen van Excelsior en directeur Ferry de Haan is op de hoogte van deze signalen. "We hebben vorig jaar met ons volle verstand een tweejarig contract afgesloten. Wat mij betreft gaan we samen verder, maar welke conclusies Fons aan zijn ervaringen verbindt, weet ik niet", zegt De Haan tegen Voetbal International.

"We gaan het seizoen samen evalueren. Dan zal er snel duidelijkheid komen", verzekert De Haan, die aangeeft dat de begroting van Excelsior iets opgeschroefd kan worden. "Het zal elk jaar weer een hele uitdaging blijven om in de Eredivisie te blijven. Feit is wel dat we naar boven kunnen kijken. Dat is mooi."

Als het aantal punten afgezet wordt tegen de begroting van de verschillende clubs uit de Eredivisie, dan kunnen we Excelsior als kampioen van Nederland bestempelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen