Theo Janssen gaat als trainer verder bij Vitesse

Jw
11 mei 2016, 20:26

Theo Janssen krijgt een nieuwe rol bij Vitesse. De oud-speler van de Arnhemse club was al actief als scout, maar gaat vanaf komend seizoen aan de slag als trainer. Janssen gaat zich waarschijnlijk bemoeien met de beloften, die in de nieuwe Tweede Divisie zullen uitkomen.

"Ik ga het niet ontkennen. Als het al rondgaat, ben ik niet iemand die zegt dat het niet zo is. Vanuit de club is de vraag gekomen of ik interesse had en ik kan je zeggen dat ik er heel veel zin in heb", onthult Janssen tegenover Omroep Gelderland.

Volgens de vijfvoudig Nederlands international was dit al min of meer het plan, toen hij in 2014 een punt zette achter zijn loopbaan. "Zo hebben we dat toen ook bepaald. In het begin scout en misschien later door met elkaar als trainer bij de club", zegt de pas 34-jarige Janssen.

Toch lijkt de voetbalwereld zich niet op te gaan maken voor een nieuwe hoofdtrainer. "Ik ben een kind van de club. Ik ambieer om hier nog lange tijd werkzaam te zijn. De ambitie om hoofdtrainer te worden in de toekomst heb ik niet. Dan weet je namelijk één ding zeker. Je wordt een keer ontslagen. Of het nu na één jaar is of na vier jaar. Dat is niet wat ik wil. Dan veel meer in de rol van assistent", benadrukt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen