VVV en Eagles tegen elkaar: "Ontlopen elkaar niet veel"

12 mei 2016, 15:31

In de tweede ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie stuiten Go Ahead Eagles en VVV-Venlo op elkaar. Komende vrijdag is de eerste ontmoeting in de Deventerse Adelaarshorst, drie dagen later wordt de return afgewerkt in De Koel in Venlo. Voor beide ploegen is het moment van de waarheid aangebroken.

"Ik denk dat er morgen twee gelijkwaardige ploegen op het veld staan", blikt trainer Hans de Koning vooruit op de clubwebsite. "Kwalitatief ontloop je elkaar niet veel. VVV-Venlo heeft een levensgevaarlijke aanval. Niet voor niets hebben ze het meest gescoord van alle Jupiler League-ploegen. Het is dan ook belangrijk ook in balbezit de restverdediging in orde te hebben", vindt de trainer van Go Ahead.

VVV-coach Maurice Steijn verwacht ook dat de verschillen niet groot zullen zijn. "Ondanks dat we dit seizoen twee keer hebben gewonnen van Go Ahead, wordt dit natuurlijk geen makkie. Die bestaan ook niet in deze fase. Zowel de tegenstander als wij hebben een sterke serie aan het einde van de competitie neergezet en zij zullen met veel power en fysiek gaan spelen in die ambiance vrijdagavond. Maar mijn spelers kunnen daar goed mee omgaan. Dat was namelijk ook het geval in Breda en eerder dit seizoen in Deventer en dat pakten we goed aan. Het was tot nu toe een schitterend seizoen, met de tweede plek op zak en de topscorer (Ralf Seuntjens, red.) in de selectie. Maar we hebben nog helemaal niets eigenlijk, de belangrijkste fase van het seizoen is aangebroken. Nu begint het eigenlijk pas."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen