Ten Hag: "Het gaat op kleinigheden beslist worden"

13 mei 2016, 19:39

FC Utrecht-coach Erik ten Hag verwacht dat de return tegen PEC Zwolle in de eerste ronde van de play-offs om Europees voetbal zondag in de Galgenwaard op 'kleinigheden' beslist gaat worden. De eerste ontmoeting tussen beide clubs eindigde donderdag in Zwolle in 0-0.

"We hebben een basis waarop we kunnen bouwen", zegt Ten Hag op de clubwebsite. "Zondag moeten we alles afroepen. We moeten bij de momenten waarop we kansen krijgen honderd procent giftigheid hebben. In Zwolle hebben we de nul gehouden. We hebben in Zwolle een uitstekende prestatie neergezet en goed verdedigd. We kregen ook grote kansen. Dat geeft geen garanties voor zondag."

In de eerdere duels tussen FC Utrecht en PEC Zwolle dit seizoen waren de verschillen klein. "Het zal zondag op kleinigheden worden beslist", stelt Ten Hag. "Zondag is het weer een heel andere wedstrijd. Gaan we het op dezelfde manier aanpakken als gisteravond, of kiezen we voor een andere aanpak? Zeker is dat wij een goal moeten maken om door te gaan naar de finale. Maar dat geldt ook voor PEC Zwolle."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen