Nilis steunt Lestienne: "Wie verliest er nou beide ouders?"

14 mei 2016, 12:21

Na het behalen van het kampioenschap met PSV vierde Maxime Lestienne groot feest met zijn ploeggenoten. Er kwam voor de Belg zodoende een mooi einde aan een seizoen vol hoge pieken en diepe dalen. De aanvaller verloor namelijk beide ouders in korte tijd. Luc Nilis, aanvalstrainer bij PSV, heeft zijn landgenoot veel probeer te helpen.

Lestienne verloor in anderhalve maand beide ouders. "Ik probeer regelmatig een praatje te doen met hem om te zien hoe het met hem gaat", zegt Nilis tegen De Telegraaf. "Ik ben ook bij beide uitvaarten geweest. Dat is het minste wat je kunt doen. Al zou het 500 kilometer zijn, dan zou ik er nog naar toe rijden. Het ging net zo goed met hem hier bij PSV en dan krijgt hij zulke klappen te verwerken. Ik heb zelf ook mijn vader verloren, maar wie verliest er nou op zo'n leeftijd al zijn beide ouders? Dat is bijna niet in te beelden", zegt de meelevende Belg.

De buitenspeler vertrekt deze zomer overigens weer bij PSV, omdat de Eindhovenaren hem niet kunnen betalen. Lestienne werd gehuurd van Al Arabi uit Qatar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen