Ibrahimovic neemt met clubrecord afscheid van PSG

14 mei 2016, 23:30   Bijgewerkt: 15 mei 2016, 01:30

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain in de Ligue 1 opgeluisterd met twee goals. De Zweedse aanvaller opende zaterdag in het thuisduel met FC Nantes in de zeventiende minuut de score en legde in de 89ste minuut de eindscore vast op 4-0. Lucas Moura en Marquinhos leverden met ieder één goal ook een bijdrage aan de winst van Paris SG, waar Gregory van der Wiel in de basis stond.

Ibrahimovic maakte eerder deze week bekend dat hij komende zomer vertrekt bij Paris Saint-Germain. Volgende week speelt de oud-Ajacied met PSG nog de finale van de Coupe de France tegen Olympique Marseille, maar het duel met Nantes was zijn laatste optreden in de Ligue 1. Uit respect voor Ibrahimovic werd het duel tussen PSG en Nantes in de tiende minuut even stilgelegd.

Met zijn twee goals bracht Ibrahimovic zijn totaal van dit Ligue 1-seizoen op 38 stuks. Nooit eerder scoorde een speler van Paris Saint-Germain zo vaak in één jaargang. Het oude clubrecord was in handen van Carlos Bianchi, die in het seizoen 1977/1978 37 keer scoorde voor de Parijzenaars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen