Van Gaal maakt zich boos om kritiek van buitenwacht

15 mei 2016, 14:46

Als manager van Manchester United weet Louis van Gaal eigenlijk niet anders dan dat er altijd flink aan zijn stoelpoten gezaagd wordt. Toch maakt de Nederlandse oefenmeester zich nog altijd boos om het gespeculeer over zijn toekomst bij de Engelse topclub en eventuele opvolgers.

Van Gaal deelt nu een sneer uit aan alle criticasters. Hij wordt niet alleen door veel fans bekritiseerd, maar ook door gerenommeerde namen uit het voetbal. Oud-spelers als Paul Scholes, Michael Owen, Jamie Carragher en Alan Shearer laten geregeld weten dat ze niet kapot zijn van Van Gaal.

"Natuurlijk maakt al het gespeculeer over mijn toekomst mij boos", reageert Van Gaal. "Dat heb ik ook vaak laten zien. Maar ondanks de aanvallen van de media en de kritiek van andere mensen blijf ik vechten. Ik geloof in mezelf, Manchester United en de spelers. Als iedereen dat zou doen, dan zou het een stuk makkelijker zijn", weet Van Gaal.

José Mourinho wordt vaak genoemd als opvolger van Van Gaal, die nog één jaar onder contract staat bij Man United. "Ik heb de indruk dat ik hier zal blijven, maar in de voetbalwereld weet je het maar nooit. Dat heb ik vaak genoeg gezien", aldus Van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen