Manchester City pakt belangrijk punt voor CL-ticket

15 mei 2016, 18:02

De vierde plek in de Premier League kan Manchester City eigenlijk niet meer ontgaan. Dankzij een punt tegen Swansea City (1-1) kan Manchester United alleen nog op doelsaldo voorbij de stadgenoot.

Omdat het doelsaldo met negentien treffers in het voordeel van City is, lijkt dat een onmogelijke opgave voor het elftal van trainer Louis van Gaal. Manchester United moest zondag in actie komen tegen Bournemouth, maar dat duel werd afgelast vanwege een verdacht pakketje.

Manchester City speelde een moeizame wedstrijd tegen Swansea, dat nergens meer voor speelde. Kelechi Iheanacho zette City na vijf minuten op een 0-1 voorsprong. André Ayew deed wat terug met een benutte vrije trap, waardoor beide teams genoegen moesten nemen met een punt.

Leicester City

De koploper van Engeland sloot het seizoen af met een gelijkspel tegen Chelsea. Claudio Ranieri, trainer van Leicester, werd samen met zijn ploeg met een erehaag ontvangen op Stamford Bridge. Cesc Fabregas benutte een strafschop voor Chelsea, terwijl Danny Drinkwater trefzeker was voor de kampioen.

Overige uitslagen:

Everton – Norwich City 3-0

Watford – Sunderland 2-2

West Bromwich Albion – Liverpool 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen