Pellegrini sneert naar bestuur: "Zorgde voor een vreemde sfeer"

15 mei 2016, 19:33

Manuel Pellgrini was zondag na afloop van zijn laatste wedstrijd met Manchester City kritisch richting het bestuur. Volgens de oefenmeester maakte de clubleiding op een verkeerd moment bekend dat hij na dit seizoen moet vertrekken. City eindigde de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen Swansea City.

"Natuurlijk had ik gehoopt dat we dit seizoen kampioen zouden worden, maar we hebben de titel in februari weggegeven. In die maand kondigde de clubleiding aan dat ik moest vertrekken en dat zorgde wel voor een vreemde sfeer. We verloren daarna ook twee wedstrijden, terwijl we al drie punten achterstand hadden op de koplopers", vertelt Pellegrini aan Sky Sports.

"Maar goed, het seizoen afsluiten als nummer vier was vandaag het hoogst haalbare en dat is ons gelukt." Na afloop gaf Pellegrini zijn jasje weg aan een supporter. "Ik heb geen shirt aan, zoals de spelers, dus ik bedacht me dat ik mijn jasje maar moest afstaan. De supporters zijn in mijn drie jaar hier een enorme steun voor me geweest en daar ben ik hen dankbaar voor."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen