Koeman: "Ik ben benieuwd naar de ambitie van deze club"

15 mei 2016, 21:06

Ronald Koeman verzekerde zich zondag met Southampton van een ticket voor de Europa League. De Premier League-club bereikte een puntenrecord en staat op de vijfde plaats. Alleen Manchester United kan de ploeg nog voorbijgaan op de ranglijst.

"Dit is een fantastische prestatie voor iedereen binnen de club", reageert de coach tegenover Sky Sports. "Het is fantastisch dat we ons vorige seizoen hebben geëvenaard en verbeterd. Een recordaantal van 63 punten, dat is bizar. Daarom complimenten voor iedereen binnen Southampton, want de steun van de fans en het geloof van mijn spelers waren enorm plezierig."

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Koeman ligt. De coach werd onlangs in verband gebracht met Everton. "Ik heb hier nog een eenjarig contract. Het is altijd mijn wens geweest om te blijven, want ik hou van de club, de fans en de spelers. Maar we weten ook dat het ieder jaar moeilijker wordt, omdat we onszelf moeten verbeteren en de verwachtingen hoger zijn dan twee jaar geleden. Ik ben benieuwd naar de ambitie van deze club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen