Wijnaldum: "Ik ben helemaal kapot van de degradatie"

15 mei 2016, 23:18

Naar eigen zeggen is Georginio Wijnaldum op dit moment niet bezig met zijn toekomst als professioneel voetballer. De middenvelder is namelijk zwaar teleurgesteld over de degradatie van Newcastle United.

In zijn eerste seizoen voor The Magpies scoorde Wijnaldum elf doelpunten. "Ik weet niet wat Benítez moet doen, daar ga ik niet over", vertelt de voormalig middenvelder van Feyenoord en PSV in de Engelse media. "Ik denk dat hij het goed gedaan heeft, we verliezen minder sinds hij hier is. Maar ik kan niet in zijn hoofd kijken. We zullen zien wat hij gaat doen."

"Met mijn eigen toekomst ben ik niet bezig. Ik ben helemaal kapot van de degradatie, dat is het enige waar ik nu aan denk. We zullen zien wat de toekomst brengt." Newcastle sloot het seizoen af met een 5-1 zege op Tottenham Hotspur en twee doelpunten van Wijnaldum. "Het was een prachtige wedstrijd, maar het kwam te laat. We zijn nog steeds gedegradeerd."

"We hadden dit eerder moeten laten zien. Het is moeilijk om uit te leggen waarom het nu wel lukt. We hebben gewoon teveel wedstrijd verloren, vooral uitwedstrijden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen