Clubs in de rij voor Ramselaar: "Er is veel interesse"

17 mei 2016, 08:46

Eén van de revelaties van het eredivisieseizoen is Bart Ramselaar. De pas 19-jarige middenvelder van FC Utrecht beleefde zijn definitieve doorbraak in de Eredivisie en wordt door zijn stormachtige ontwikkeling in de gaten gehouden door tal van clubs.

NRC Next claimt dat er in de afgelopen periode ongeveer twintig clubs voor Ramselaar op de tribune zaten. "Er is zeker veel interesse", bevestigt de smaakmaker van Utrecht tegenover dit medium. Clubeigenaar Frans van Seumeren hing onlangs een prijskaartje van ruim 7 miljoen euro om zijn nek, waardoor clubs diep in de buidel zullen moeten tasten. "Ik heb vorig seizoen maar vijf wedstrijden gespeeld, dit seizoen al 41. Ik ben heel blij hoe snel mijn ontwikkeling gaat", aldus Ramselaar, die tot de voorselectie van Oranje behoort.

Utrecht-coach Erik ten Hag geniet van de ontwikkeling van Ramselaar en is benieuwd waar het plafond van de technicus ligt. "Ik heb wel een idee", zegt de trainer. "Maar als ik dat uitspreek zet ik hem onnodig onder druk. Hij heeft de potentie om in het Nederlands elftal te spelen", vindt Ten Hag, die nog wel veel ruimte voor verbetering ziet. "Hij moet veel meer gaan scoren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen