Ervaren Pizarro (37) plakt er jaartje aan vast bij Werder

17 mei 2016, 10:49

Claudio Pizarro speelt ook volgend seizoen in het tenue van Werder Bremen. De 37-jarige spits uit Peru heeft zijn contract bij de Duitse club, die dit seizoen ternauwernood in de Bundesliga wist te blijven, met één seizoen verlengd.

Ondanks zijn leeftijd wist Pizarro dit seizoen veertien competitiedoelpunten en twee bekertreffers aan te tekenen voor Werder. In totaal staat de geslepen Peruviaan maar liefst op 103 doelpunten in de Bundesliga voor de club uit Bremen, waarmee hij all-time topscorer is voor Werder. In totaal speelde de Zuid-Amerikaan 178 competitiewedstrijden voor de Bremense club, waar hij zijn achtste seizoen in gaat.

"Ik voel me heel goed en ik ben blij dat ik hier nog een jaar spelen. Het was een moeilijk, maar ook geweldig jaar voor mij. Ik hoop voor de fans en de stad dat we volgend seizoen een beter jaar zullen draaien", zegt Pizarro bij het officiële videokanaal van Werder.

"We zijn erg blij dat we met Claudio een toonaangevende en ervaren speler nog een seizoen voor de club hebben kunnen behouden", aldus Thomas Gauge, sportief directeur bij Werder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen