El Ahmadi verlengt: "Meer prijzen winnen met Feyenoord"

17 mei 2016, 13:52

"Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt", zegt Karim El Ahmadi op de officiële website van Feyenoord, dat dinsdag de contractverlenging van de middenvelder bekendmaakte. De Marokkaanse international lag vast tot medio 2017 en heeft nu bijgetekend tot de zomer van 2018.

Het is voor El Ahmadi zijn derde contract bij Feyenoord. Hij speelt sinds 2008 in Rotterdam, ware het niet dat hij uitstapjes maakte naar Al-Ahli (deel van seizoen 2010/2011) en Aston Villa (2012-2014). "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij deze club en voel me inmiddels een echte Rotterdammer. De mentaliteit van de stad en de supporters spreekt me aan. Dat maakt dat ik ook de komende jaren voor Feyenoord door het vuur wil gaan", aldus de middenvelder.

El Ahmadi is onverminderd ambitieus bij Feyenoord. "De bekerwinst, en met name de huldiging op de Coolsingel, smaakt absoluut naar meer. Er valt nog genoeg te verbeteren, denk aan de slechte reeks die we begin dit jaar hebben gehad, maar de bekerwinst en het behalen van de derde plaats bieden vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst waarin ik meer prijzen wil winnen met Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen