Landstitel lonkt voor Twentse vrouwen: "Vol vertrouwen"

Ger
17 mei 2016, 17:22

De voetbalsters van FC Twente hebben de titel voor het grijpen in de Eredivisie. De equipe uit Enschede won maandagavond in een rechtstreekse confrontatie van Ajax. Door de 1-0 zege nam Twente de koppositie over van de Amsterdamse club.

"Dit was een hele belangrijke wedstrijd voor ons. We wisten dat we moesten winnen en dat hebben we gedaan", aldus trainer Arjan Veurink op de clubwebsite. "Ik besef mij tegelijkertijd ook dat de kampioensrace nog niet gelopen is. Aanstaande vrijdag staat de laatste speelronde tegen PEC Zwolle op het programma. Het verlies tegen Zwolle een paar weken terug, is voor ons een enorme wake-up call geweest. Soms overvalt je het gevoel dat het allemaal wel vanzelf gaat, maar met het verlies destijds hebben we gezien dat dat uiteraard niet het geval is. We gaan ons gewoon goed voorbereiden op deze wedstrijd, waarna ik er het volste vertrouwen in heb dat we ons ook dit seizoen weer tot kampioen kunnen kronen."

Aanvalster Renate Jansen was met haar treffer van doorslaggevende waarde tegen Ajax. "Het voelt heel goed om in een belangrijk duel de beslissende treffer te scoren. In de eerste helft stond ons team als een huis, waar uiteindelijk vroege openingstreffer uit voortvloeide. Daarna hebben we deze wedstrijd op karakter uitgevoetbald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen