Langer verblijf Vilhena in Kuip lijkt opeens weer reëel

18 mei 2016, 07:42   Bijgewerkt: 18 mei 2016, 07:56

Ondanks meerdere toenaderingspogingen van Feyenoord leek het een uitgemaakte zaak te zijn dat Tonny Vilhena uit Rotterdam-Zuid zou vertrekken, maar de deur voor een langer verblijf van de 21-jarige middenvelder staat nu toch weer een stukje open. Er heerst in De Kuip hoop dat het eigen jeugdproduct alsnog zijn aflopende contract gaat verlengen.

Een jawoord van Vilhena is opeens weer reëel, claimt het Algemeen Dagblad woensdagochtend. Hoewel de rij met geïnteresseerde clubs steeds groter lijkt te worden voor het talent, deed Feyenoord dinsdag een ultieme poging om de jeugdinternational van Oranje langer te contracteren. Hoewel er geen enkele mogelijkheid meer leek te zijn om Vilhena te binden, zou coach Giovanni van Bronckhorst een opening hebben gecreëerd.

Toy Vilhena, vader en zaakwaarnemer van de Feyenoorder, schoof de afgelopen tijd al om tafel met veel vertegenwoordigers van Europese clubs. Van Bronckhorst wil echter absoluut voorkomen dat het jeugdexponent (gratis) de deur uitloopt. Hij zette alles op alles om de middenvelder alsnog te overtuigen en dat lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen.

Vilhena stapt komende zondag met Oranje in het vliegtuig voor een trainingskamp in Portugal. Voordat het zover is, zou de jonge middenvelder duidelijkheid willen over zijn toekomst. Ondertussen hoopt technisch directeur Martin van Geel dus toe te kunnen slaan. Het gesprek tussen Feyenoord en Vilhena biedt in ieder geval hoop.

De naam van Vilhena wordt genoemd bij clubs als Internazionale, Espanyol en Olympiakos, maar de kans is nu dus reëel dat de middenvelder alsnog bijtekent bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen