Vlaar zet handtekening en kiest nieuw rugnummer

18 mei 2016, 12:12

Een mondeling akkoord was er al, maar vandaag (woensdag) zijn de handtekening gezet in een officiële bijeenkomst: Ron Vlaar heeft zijn contract bij AZ met twee seizoenen verlengd. De geroutineerde verdediger ligt daardoor tot medio 2018 vast in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Alleen de krabbels ontbraken nog. Nu deze gezet zijn, is het langere verblijf van Vlaar in Alkmaar officieel. De verdediger keerde afgelopen winter, na een lange en zware knieblessure, terug op het oude nest. Daar speelde hij tussen 2004 en 2006 ook al, voordat hij bij Feyenoord en Aston Villa terechtkwam. Vlaar heeft een nieuw rugnummer gekozen voor komend seizoen: 4.

"Ik ben er echt heel blij mee", sprak Vlaar onlangs al over zijn nieuwe contract. "Ik ben lekker aan het voetballen en we hebben goede resultaten behaald, maar er is nog genoeg uitdaging, zowel individueel als met de ploeg. Dit contract is voor mij ook een stukje rust, waar ik goed bij gedij. Het totaalplaatje is belangrijk. We kunnen hier nog genoeg bereiken. Die ambitie moeten we uitstralen, dat probeer ik iedere dag te doen. Laten we er met z'n allen tegenaan gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen