Ten Hag: "Zeker is dat we het zelf moeten afdwingen"

18 mei 2016, 19:16

FC Utrecht-coach Erik ten Hag stelt dat zijn team en Heracles Almelo elkaar weinig ontlopen. Beide ploegen strijden deze week om een ticket voor de voorronde van de Europa League. De eerste ontmoeting is donderdag in het Polman Stadion in Almelo.

"Het ligt erg dicht bij elkaar", zegt Ten Hag op de clubwebsite. "Details zullen - open deur, maar wel waar - beslissend zijn. We zijn wederom dicht bij het bereiken van Europees voetbal. We moeten alles afroepen om die kans te verzilveren. We hebben het zelf in de hand. We hebben minimaal honderdtachtig minuten om tegen Heracles Almelo het verschil te maken. Hoe het gebeurt, gebeurt het. Zeker is dat we het zelf moeten afdwingen."

FC Utrecht was eerder dit seizoen al twee keer dicht bij Europees voetbal, maar het verloor de bekerfinale van Feyenoord en was in de strijd om de vierde plek in de Eredivisie de mindere van AZ. "De les die we hebben geleerd? De wil, die bepaalt", stelt Ten Hag. "Je moet het kunnen afroepen. Wie wil het meest? Dáár gaat het om. Deze dubbele ontmoeting met Heracles Almelo is een kans. Die moeten we grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen