Routinier Tiago Mendes nog een jaar bij Atlético Madrid

Ger
19 mei 2016, 15:04

Tiago Mendes plakt er nog een jaar aan vast bij Atlético Madrid. De international van Portugal heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot medio 2017. Hij maakte in 2009 de overstap van Juventus. Inmiddels speelde de middenvelder 213 wedstrijden voor Atlético.

De 35-jarige Tiago brak eind november zijn scheenbeen. Hij beleefde pas afgelopen weekend zijn rentree in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo. Als invaller speelde de routinier twaalf minuten mee. Voor zijn zware blessure was hij een vaste waarde in het elftal van coach Diego Simeone.

Tiago begon zijn profloopbaan in eigen land bij Sporting Braga. Daarna kwam hij ook nog uit voor Benfica, Chelsea en Olympique Lyon. Met Atlético heeft Tiago dit seizoen nog één officiële wedstrijd op het programma staan. Dat is de Champions League-finale van volgende week tegen Real Madrid.

Met zijn nieuwe contract volgt Tiago het voorbeeld van zijn ploegmaat Saúl Ñíguez, die woensdag bijtekende. De Spanjaard staat nu tot de zomer van 2021 op de loonlijst bij Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen