AZ verlengt contract met hoofdsponsor tot medio 2022

20 mei 2016, 10:23

AZ heeft de sponsorovereenkomst met AFAS Software verlengd tot medio 2022. Het softwarebedrijf is in elk geval nog zes jaar hoofd- en shirtsponsor van het eerste elftal en de jeugdopleiding van AZ en daarnaast naamgever van het stadion en trainingscomplex.

Robert Eenhoorn, Directeur Algemene Zaken, is blij met de verlengde verbintenis. "Dit is geweldig nieuws. AFAS schonk AZ zes jaar geleden het vertrouwen toen de club in een moeilijke fase zat. Inmiddels maakt AFAS een significant deel uit van onze club. We hopen met AZ de komende jaren nog verder te groeien en de continuïteit van een nieuwe langdurige samenwerking met AFAS biedt die mogelijkheid."

AZ kondigde vandaag (vrijdag) via social media meerdere malen aan dat er 'contractnieuws' zat aan te komen en zette daarmee de AZ-fans die hoopten op een nieuwe speler op het verkeerde been. Maar ook het verlengen van het contract met de hoofdsponsor is goed nieuws voor de club, die deze maand al meer te vieren had. Zo werd dankzij de vierde plek op de ranglijst Europees voetbal afgedwongen, verlengde Ron Vlaar zijn contract en sleepte de jeugdopleiding de Rinus Michels Award in de wacht.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen